Cutii Postale și Aviziere Bloc 

Produse cu livrare rapidă din stoc!

Raport Calitate Preț Imbatabil!

Cutii Postale și Aviziere Bloc

În prezent sunt disponibile 3 modele pe 3 dimensiuni de cutii postale pentru scarile de bloc si asociatiile de proprietari si aviziere pentru orice dimensiune, realizate respectând standardele Uniunii Europene.

Cutii Postale și Aviziere Bloc

În prezent sunt disponibile 3 modele pe 3 dimensiuni de cutii postale pentru scarile de bloc si asociatiile de proprietari si aviziere pentru orice dimensiune, realizate respectând standardele Uniunii Europene.

Cutiile poștale model 285 au dimensiunile: lațime: 285 mm, adâncime: 150 mm, înălțime: 120 mm și ușă glisantă de 80 mm.

Cutiile poștale model 310 au dimensiunile: lațime: 310 mm, adâncime: 200 mm, înălțime: 120 mm și ușă glisantă de 80 mm.

Cutiile poștale model 350 au dimensiunile: lațime: 350 mm, adâncime: 230 mm, înălțime: 120 mm și ușă glisantă de 80 mm.

Avizierele sunt la dispoziție sub forma a două modele: cu o singură ușă sau cu două uși. Adâncimea standard este de 80 mm.

Despre noi

Suntem producător și distribuitor de cutii postale și aviziere de calitate la un preț imbatabil.

Cutiile postale pentru scarile de bloc pe care le comercializam sunt din material de tablă neagra, dublu decaptată, de 0.8 mm. Pentru că suntem conștienți că aceste cutii postale pentru o scara de bloc  nu se cumpără în fiecare zi, ci odată la 30-50 de ani, folosim metode moderne de  vopsire electrostatică, ceea ce oferă cutiilor noastre o durată de viață îndelungată. 

Cutiile postale și avizierele  pentru scarile de bloc si asociatiile de proprietari se livrează și se montează pe configurație la comandă în urma unei solicitări, completând formularul de comandă. Ușa cutiilor postale este dotată cu broască de tip Yalle cu 2 chei și are, opțional, o fantă pentru carte de vizită. Se execută la comandă în funcție de spațiul existent. Specialiștii noștri vă oferă consultanță gratuită pentru a găși soluții optime de încadrare a cutiilor postale și a avizierelor în spațiul disponibil. Totodată executăm la comandă sisteme de cutii postale și aviziere propuse de clienți.

Cutiile postale metalice sunt suficient de puternice pentru a rezista vremii nefavorabile, razelor UV și uzurii care vor urma după utilizare prelungită. Aceasta înseamnă că, alegând cutii postale metalice, faci o investiție pe termen lung, care va dăinui timp de mulți ani. În plus, cutiile postale metalice arată bine și vin într-o varietate de culori și modele. Ele pot fi adaptate la cerințele tale specifice pentru a se potrivi scării și blocului.

Designul este complet rezistent la vandalism. Suprafața metalului este vopsită în camp antistatic și prezintă rezistență împotriva semnelor intruzive ale mâinilor și ale degetelor. În plus, suprafața decorativă a metalului poate fi restaurată cu ușurință folosind metode standard în caz de zgârieturi superficiale sau abraziuni accidentale. Structura este oferită sub formă finală asamblată, complet pregătită pentru instalare și cuplare. Clientului i se cere doar să fie de acord cu aspectul, dimensiunile produsului și numărul de secțiuni de cutii postale. Pe lângă combinația foarte reușită a aspectului, ergonomiei și funcționalității, produsele sunt oferite la un preț foarte rezonabil pentru modele personalizate de calitate similară.

AXM oferă proiectarea și fabricarea de cutii postale secționale din tablă neagră dublu decapată, recomandate fiind pentru scările de bloc, holurile și sălile centrelor de afaceri. În prezent, este imposibil să găsești calitate proastă în eșantioane de cutii postale oferite de firma AXM. Acest lucru se datorează materialului de înaltă calitate, a procesului de producție în serie și a designului conform configurației realizate de client. De regulă, cutiile postale pentru scara blocului sunt realizate în aceeași culoare, în aceeași formă și dimensiune pentru toată structura de cutii postale. În producția de cutii postale secționale din tablă neagră dublu decapată se folosește întreaga gamă disponibilă de culori decorative. Astfel, cutiile postale pot fi realizate în orice culoare dorită de client, iar vopseaua este aplicată în câmp electrostatic.

 

Cutiile postale de bloc sunt o opțiune convenabilă pentru a primi corespondența dvs. într-un loc sigur și accesibil în interiorul unui bloc de apartamente sau alte tipuri de clădiri de locuit. Acestea sunt instalate în holuri sau într-un alt loc accesibil în interiorul clădirii, astfel încât să puteți primi corespondența dvs. fără a fi nevoie să vă deplasați.

Există o gamă largă de tipuri de cutii postale de bloc disponibile, astfel încât să puteți alege opțiunea care se potrivește cel mai bine nevoilor dvs. De exemplu, puteți alege o cutie poștală cu un compartiment mai mare pentru corespondența voluminoasă sau o cutie poștală cu mai multe compartimente pentru a vă organiza mai ușor corespondența.

Cutiile postale de bloc sunt, de asemenea, disponibile într-o varietate de stiluri și culori, astfel încât să se potrivească cu designul interioarelor clădirii. Alegeți o cutie postala care să se încadreze în stilul dvs. și să se potrivească cu mediul înconjurător.

Dacă sunteți în căutarea unei soluții convenabile pentru a primi corespondența dvs. într-un loc sigur în interiorul unei clădiri de locuit, considerați achiziționarea unei cutii postale de bloc.

Configurează acum cutiile postale și avizierul tău

Folosind formularul de configurare al cutiilor poștale și al avizierului putem reveni cu o oferta bazată pe dimensiunile disponibile.

Contactează-ne telefonic și obține consultanță gratuită acum. Inscripționare, montaj și transport gratuite în București și Ilfov.

Specialiștii noștri vă oferă consultanță gratuită pentru a găsi soluții optime de încadrare a cutiilor postale și a avizierelor în spațiul disponibil. Totodata executăm la comandă sisteme de cutii poștale și aviziere propuse de clienți.

Contactează-ne

Pentru orice solicitari contacteaza-ne la: axmsoftech@gmail.com

 
București Sector 4,
Minca Dumitru Nr. 24
Call Now Button