Conform prevederilor legislative impuse de Uniunea Europeana prin Regulamentul General pentru Protectia Datelor cu Caracter Personal nr. 679/2016, completate cu legislația romana in vigoare,

AXM METAL SOFT SRL isi asuma prevederile legislative si se obliga sa administreze in conditii de siguranta si numai pentru scopurite declarate, datele cu caracter personal care sunt furnizate de dumnevoastra prin intermediul formularelor, e-mailurilor sau aplicatiilor noastre web.

Ne-am luat angajamentul sa respectam actuala reglementare aflata in vigoare privind protectia datelor cu caracter personal, in special urmatoarele principii ce guverneaza prelucrarea:

  • Principiul prelucrarii datelor in mod legal, echitabil, transparent
  • Principiul prelucrarii datelor cu caracter personal in scopuri determinate;
  • Principiul colectarii de date adecvate, pertinente si neexcesive scopului prelucrarii;
  • Principiul informarii persoanei fizice vizate;
  • Principiul limitatii stocarii datelor;
  • Principiul protectiei si securitatii datelor cu caracter personal.

CE DATE PRELUCRAM

AXM METAL SOFT SRL prelucreaza datele dumneavoastra cu caracter personal, dupa cum urmeaza:

Pentru Clientii Cutiipostalebloc.ro :

  • Date furnizate de dumneavoastra : nume si prenume, telefon, adresa de e-mail, adresa de facturare, adresa de livrare, informatii bancare, interesele si preferintele dvs. privind produsele noastre, profile de pe retele de socializare.
  • Date prelucrate automat : IP, Cookies: Politica de Cookies, browser, locatie, anunturile pe care ati dat click, paginile vizitate.

Pentru vizitatorii web site-ului :

  • Date furnizate prin completarea formularelor sau crearea de conturi pentru aplicatii : nume si prenume, adresa e-mail, telefon, adresa.
  • Date prelucrate automat : IP, Cookies: Politica de Cookies, browser, locatie, anunturile pe care ati dat click, paginile vizitate.

SCOPUL

Scopul prelucrarii datelor dumneavoastra il reprezinta, dupa caz :

Pentru Clientii Cutiipostalebloc.ro :

  • Desfasurarea relatiei contractuale dintre dumneavoastra si AXM METAL SOFT SRL, respectiv preluarea, validarea, expedierea si facturarea comenzilor, receptionarea si prelucrarea platilor, informarea asupra starii comenzii;
  • Indeplinirea obligatiilor legale care imcumba AXM METAL SOFT SRL, in contextual serviciilor prestate prin intermediul site-ului web, inclusiv a obligatiilor in materie fiscala si in materie de arhivare;
  • Activitati de marketing, respectiv transmiterea, prin e-mail (newslettere), de comunicari comerciale privind produsele si serviciile oferite de AXM METAL SOFT SRL, in baza consimtamantului dumneavoastra;
  • Efectuarea de analize, realizarea de profiluri de preferinte de consum;
  • Asigurarea accesului in anumite sectiuni ale site-ului cu acces limitat;
  • Rezolvarea anularilor sau plangerilor referitoare la comanda, serviciile sau produsele achizitionate.

Pentru vizitatorii web site-ului :

  • Activitati de marketing, respectiv transmiterea, prin e-mail (newslettere), de comunicari comerciale privind produsele si serviciile oferite de AXM METAL SOFT SRL, in baza consimtamantului dumneavoastra;
  • Rezolvarea plangerilor, reclamatiilor si pentru imbunatatirea experientei dumneavoastra pe site-ul nostrum (formularul de feedback).

TEMEIUL LEGAL

Datele cu caracter personal pot fi prelucrate conform articolului 6 din GDPR daca :

  • Persoana vizata/ Utilizatorul si-a dat consimtamantul pentru prelucrarea datelor sale cu caracter personal pentru unul sau ma multe scopuri specifice;
  • Prelucrarea este necesara pentru executarea unui contract la care persoana vizata este parte sau pentru a face demersuri la cererea persoanei pentru incheierea  unui contract;
  • Indeplinirea unei obligatii legale a operatorului de date ( de exemplu  emiterea unei facturi);
  • Prelucrarea este necesara in scopul intereselor legitime urmarite de Operator.

PERIOADA DE STOCARE

In cazul datelor cu caracter personal prelucrate in temeiul consimtamantului, acestea vor fi prelucrate pana la retragerea consimtamantului.Celelalte date vor fi prelucrate pe durata scopului pentru care au fost colectate si vor fi stocate pe o perioada de 10 ani de la ultima interactiune cu noi. Dupa aceasta perioada, datele vor fi anonimizate sau sterse.

DESTINATIA DATELOR

Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si pot fi  comunicate numai urmatorilor destinatari :

  • Gazduire sau Programatori;
  • Firme de curierat;
  • Procesatori de plati;
  • Furnizori de marketing ( Newsletter, Retargeting, Adwords, Facebook, Instagram,Analytics, Agentia WEB, Hotjar);
  • Sistem de facturare (SmartBill);
  • Firma de Contabilitate si consultanti externi;
  • Autoritati Publice ( in caz de control).

SECURITATEA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Masuri de securitate a datelor cu caracter personal :

  • Site-ul foloseste masuri de securitate adecvate (SSL Software) pentru protejarea datelor cu caracter personal impotriva distrugerii accidentale, pierderii, modificarii, dezvaluirii, accesului neautorizat sau folosirii gresite a informatiilor care se afla in baza noastra de date;
  • Implementarea protectiei antivirus;
  • Luarea de masuri legale, organizatorice si tehnice necesare pentru a proteja datele personale impotriva accesului neautorizat;
  • Pastrarea de catre angajati a securitatii prelucrarilor (clauze contractuale);
  • Back-up;
  • Pseudonimizarea si criptarea datelor cu caracter personal ( se recomanda utilizatorilor la crearea contului o parola formata din mai multe caractere, cifre si litere).

Operatorul are dreptul de a aduce modificari si completari la aceasta Politica de protectie a datelor cu caracter personal fara consitamantul utilizatorului.

DREPTURILE PERSOANEI VIZATE

Conform legislatiei in vigoare beneficiati de urmatoarele drepturile:

  • Dreptul de informare ­– puteti solicita informatii privind activitatile de prelucrare a datelor tale personale;
  • Dreptul de retragere a consimtamantului – in cazurile in care prelucrarea se intemeiaza pe consimtamantul tau, va puteti retrage oricand consimtamantul. Retragerea consimtamantului va avea efecte doar pentru viitor, prelucrarea efectuata anterior retragerii ramanand in continuare valabila;
  • Dreptul de acces la date –  puteti solicita si obtine confirmarea faptului ca datele dvs. cu caracter personal sunt prelucrate sau nu de catre  AXM METAL SOFT SRL, iar in caz afirmativ, puteti solicita accesul la acestea, precum si anumite informatii privind activitatea de prelucrare;
  • Dreptul de interventie/rectificare asupra datelor – puteti rectifica datele personale inexacte sau le poti completa;
  • Dreptul de a va opune prelucrarii datelor– puteti sa va opuneti, , prelucrarilor de date  care nu respecta dispozitiile Regulamentului. .. In cazul in care va razganditi ulterior, puteti opta sa nu mai primiti mesaje, folosind linkul „dezabonare” din subsolul fiecarui e-mail comercial.
  • Dreptul de a se adresa justitiei – puteti depune plangere fata de modalitatea de prelucrare a datelor personale la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal;
  • Dreptul de stergere a datelor (“dreptul de a fi uitat”) – puteti obtine stergerea datelor, in cazul in care prelucrarea acestora nu a fost legala sau in alte cazuri prevazute de lege;
  • Dreptul la restrictionarea prelucrarii – puteti solicita restrictionarea prelucrarii in cazul in care contestati exactitatea datelor, precum si in alte cazuri prevazute de lege;
  • Dreptul la portabilitatea datelor – puteti primi, in anumite conditii, datele personale pe care ni le-ati furnizat, intr-un format care poate fi citit automat sau poti solicita ca respectivele date sa fie transmise altui operator,

Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la adresa de e-mail  . De asemenea, retragerea consimtamantului pentru primirea de newslettere si comunicari de marketing, se poate face atat prin transmiterea unei cereri la adresa anterior mentionata, fie folosind linkul „Unsubscribe” din subsolul fiecarui e-mail comercial.

In situatia in care constatati ca unele dintre datele furnizate de dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil, pentru a avea posibilitatea sa onoram comenzile dumneavoastra si sa va transmitem eventuale anunturi sau informari privind comenzile respective.

Va multumim ca ne-ati ales!

AXM METAL SOFT SRL isi asuma prevederile legislative si se obliga sa administreze in conditii de siguranta si numai pentru scopurite declarate, datele cu caracter personal care sunt furnizate de dumnevoastra prin intermediul formularelor, e-mailurilor sau aplicatiilor noastre web.

Ne-am luat angajamentul sa respectam actuala reglementare aflata in vigoare privind protectia datelor cu caracter personal, in special urmatoarele principii ce guverneaza prelucrarea:

  • Principiul prelucrarii datelor in mod legal, echitabil, transparent
  • Principiul prelucrarii datelor cu caracter personal in scopuri determinate;
  • Principiul colectarii de date adecvate, pertinente si neexcesive scopului prelucrarii;
  • Principiul informarii persoanei fizice vizate;
  • Principiul limitatii stocarii datelor;
  • Principiul protectiei si securitatii datelor cu caracter personal.

CE DATE PRELUCRAM

AXM METAL SOFT SRL prelucreaza datele dumneavoastra cu caracter personal, dupa cum urmeaza:

Pentru Clientii Cutiipostalebloc.ro :

  • Date furnizate de dumneavoastra : nume si prenume, telefon, adresa de e-mail, adresa de facturare, adresa de livrare, informatii bancare, interesele si preferintele dvs. privind produsele noastre, profile de pe retele de socializare.
  • Date prelucrate automat : IP, Cookies: Politica de Cookies, browser, locatie, anunturile pe care ati dat click, paginile vizitate.

Pentru vizitatorii web site-ului :

  • Date furnizate prin completarea formularelor sau crearea de conturi pentru aplicatii : nume si prenume, adresa e-mail, telefon, adresa.
  • Date prelucrate automat : IP, Cookies: Politica de Cookies, browser, locatie, anunturile pe care ati dat click, paginile vizitate.

SCOPUL

Scopul prelucrarii datelor dumneavoastra il reprezinta, dupa caz :

Pentru Clientii Cutiipostalebloc.ro :

  • Desfasurarea relatiei contractuale dintre dumneavoastra si AXM METAL SOFT SRL, respectiv preluarea, validarea, expedierea si facturarea comenzilor, receptionarea si prelucrarea platilor, informarea asupra starii comenzii;
  • Indeplinirea obligatiilor legale care imcumba AXM METAL SOFT SRL, in contextual serviciilor prestate prin intermediul site-ului web, inclusiv a obligatiilor in materie fiscala si in materie de arhivare;
  • Activitati de marketing, respectiv transmiterea, prin e-mail (newslettere), de comunicari comerciale privind produsele si serviciile oferite de AXM METAL SOFT SRL, in baza consimtamantului dumneavoastra;
  • Efectuarea de analize, realizarea de profiluri de preferinte de consum;
  • Asigurarea accesului in anumite sectiuni ale site-ului cu acces limitat;
  • Rezolvarea anularilor sau plangerilor referitoare la comanda, serviciile sau produsele achizitionate.

Pentru vizitatorii web site-ului :

  • Activitati de marketing, respectiv transmiterea, prin e-mail (newslettere), de comunicari comerciale privind produsele si serviciile oferite de AXM METAL SOFT SRL, in baza consimtamantului dumneavoastra;
  • Rezolvarea plangerilor, reclamatiilor si pentru imbunatatirea experientei dumneavoastra pe site-ul nostrum (formularul de feedback).

TEMEIUL LEGAL

Datele cu caracter personal pot fi prelucrate conform articolului 6 din GDPR daca :

  • Persoana vizata/ Utilizatorul si-a dat consimtamantul pentru prelucrarea datelor sale cu caracter personal pentru unul sau ma multe scopuri specifice;
  • Prelucrarea este necesara pentru executarea unui contract la care persoana vizata este parte sau pentru a face demersuri la cererea persoanei pentru incheierea  unui contract;
  • Indeplinirea unei obligatii legale a operatorului de date ( de exemplu  emiterea unei facturi);
  • Prelucrarea este necesara in scopul intereselor legitime urmarite de Operator.

PERIOADA DE STOCARE

In cazul datelor cu caracter personal prelucrate in temeiul consimtamantului, acestea vor fi prelucrate pana la retragerea consimtamantului.Celelalte date vor fi prelucrate pe durata scopului pentru care au fost colectate si vor fi stocate pe o perioada de 10 ani de la ultima interactiune cu noi. Dupa aceasta perioada, datele vor fi anonimizate sau sterse.

DESTINATIA DATELOR

Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si pot fi  comunicate numai urmatorilor destinatari :

  • Gazduire sau Programatori;
  • Firme de curierat;
  • Procesatori de plati;
  • Furnizori de marketing ( Newsletter, Retargeting, Adwords, Facebook, Instagram,Analytics, Agentia WEB, Hotjar);
  • Sistem de facturare (SmartBill);
  • Firma de Contabilitate si consultanti externi;
  • Autoritati Publice ( in caz de control).

SECURITATEA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Masuri de securitate a datelor cu caracter personal :

  • Site-ul foloseste masuri de securitate adecvate (SSL Software) pentru protejarea datelor cu caracter personal impotriva distrugerii accidentale, pierderii, modificarii, dezvaluirii, accesului neautorizat sau folosirii gresite a informatiilor care se afla in baza noastra de date;
  • Implementarea protectiei antivirus;
  • Luarea de masuri legale, organizatorice si tehnice necesare pentru a proteja datele personale impotriva accesului neautorizat;
  • Pastrarea de catre angajati a securitatii prelucrarilor (clauze contractuale);
  • Back-up;
  • Pseudonimizarea si criptarea datelor cu caracter personal ( se recomanda utilizatorilor la crearea contului o parola formata din mai multe caractere, cifre si litere).

Operatorul are dreptul de a aduce modificari si completari la aceasta Politica de protectie a datelor cu caracter personal fara consitamantul utilizatorului.

DREPTURILE PERSOANEI VIZATE

Conform legislatiei in vigoare beneficiati de urmatoarele drepturile:

  • Dreptul de informare ­– puteti solicita informatii privind activitatile de prelucrare a datelor tale personale;
  • Dreptul de retragere a consimtamantului – in cazurile in care prelucrarea se intemeiaza pe consimtamantul tau, va puteti retrage oricand consimtamantul. Retragerea consimtamantului va avea efecte doar pentru viitor, prelucrarea efectuata anterior retragerii ramanand in continuare valabila;
  • Dreptul de acces la date –  puteti solicita si obtine confirmarea faptului ca datele dvs. cu caracter personal sunt prelucrate sau nu de catre  AXM METAL SOFT SRL, iar in caz afirmativ, puteti solicita accesul la acestea, precum si anumite informatii privind activitatea de prelucrare;
  • Dreptul de interventie/rectificare asupra datelor – puteti rectifica datele personale inexacte sau le poti completa;
  • Dreptul de a va opune prelucrarii datelor– puteti sa va opuneti, , prelucrarilor de date  care nu respecta dispozitiile Regulamentului. .. In cazul in care va razganditi ulterior, puteti opta sa nu mai primiti mesaje, folosind linkul „dezabonare” din subsolul fiecarui e-mail comercial.
  • Dreptul de a se adresa justitiei – puteti depune plangere fata de modalitatea de prelucrare a datelor personale la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal;
  • Dreptul de stergere a datelor (“dreptul de a fi uitat”) – puteti obtine stergerea datelor, in cazul in care prelucrarea acestora nu a fost legala sau in alte cazuri prevazute de lege;
  • Dreptul la restrictionarea prelucrarii – puteti solicita restrictionarea prelucrarii in cazul in care contestati exactitatea datelor, precum si in alte cazuri prevazute de lege;
  • Dreptul la portabilitatea datelor – puteti primi, in anumite conditii, datele personale pe care ni le-ati furnizat, intr-un format care poate fi citit automat sau poti solicita ca respectivele date sa fie transmise altui operator,

Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la adresa de e-mail  . De asemenea, retragerea consimtamantului pentru primirea de newslettere si comunicari de marketing, se poate face atat prin transmiterea unei cereri la adresa anterior mentionata, fie folosind linkul „Unsubscribe” din subsolul fiecarui e-mail comercial.

In situatia in care constatati ca unele dintre datele furnizate de dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil, pentru a avea posibilitatea sa onoram comenzile dumneavoastra si sa va transmitem eventuale anunturi sau informari privind comenzile respective.

Va multumim ca ne-ati ales!