CULORI DISPONIBILE

SUNĂ ACUM

Vă punem la dispoziție următoarele culori:

Culori standard în combinație 1 - 2 nuanțe

Culori extra:

Cutiile postale si avizierele fabricate de noi sunt din tablă neagră dublu decapata, vopsite electrostatic și se pot confecționa pe orice dimensiuni, atat pe lungime cât și pe lățime. Avizierele pot fi dotate cu o ușa sau două uși, adâncimea standard fiind de 80mm iar încuietoarea este cu yala cu 2 chei. Cu un astfel de avizier, bine amplasat, vă garantăm că anunțurile dumneavoastră vor fi observate de toți. Pentru comandă trebuie doar să completați formularul cu dimensiunile necesare. Se livrează și se montează pe configurație la comandă în urma unei solicitări.

Specialiștii nostri vă oferă consultanță gratuită pentru a găsi soluții optime de încadrare a cutiilor poștale și a avizierelor în spațiul disponibil. Totodată executăm la comandă sisteme de cutii poștale și aviziere propuse de clienți.

cutii postale si avizier pentru scara de bloc
cutii postale si avizier pentru scara de bloc

Configurează acum Cutiile Poștale și Avizierele pentru Scara ta de Bloc

Specialiștii noștri vă oferă consultanță gratuită pentru a găsi soluții optime de încadrare a cutiilor postale și a avizierelor în spațiul disponibil. Totodata executăm la comandă sisteme de cutii poștale și aviziere propuse de clienți
Call Now Button