Cutii Postale

SUNĂ ACUM
Produsele AXM

Producem Cutii Postale și Aviziere pentru Scările de Bloc și Asociațiile de Proprietari

Societatea noastră vă stă la dispoziţie cu o gamă largă de cutii postale pentru indeplinirea tututor cerinţelor legate de cutii postale și aviziere.

Cutia postală metalică este realizată din tablă neagră dublu decapată. Poate fi montată pe pereți sau pe ușile din față, având dimensiuni optime standard sau la comanda clientului. Cutiile postale pot fi montate una lângă cealaltă sau în combinație cu un avizier pentru a obține un design plăcut. Cutiile postale pentru scările de bloc sunt disponibile în orice culoare, deoarece se vopsesc în câmp electrostatic în culoarea dorită de client. Poți alege orice culoare dar, de obicei, clienții solicită culoarea care se potrivește cu culoarea ușii scării.

Variantele de cutii postale bloc permit instalarea modulelor de cutii postale în scara blocului, la intrare, iar montajul se face pe perete. Se pot face configurații în orice număr la cererea clientului. Pe partea din față a cutiilor există un slot pentru plasarea materialelor postale și publicitare. Aceste materiale sunt protejate de a fi scoase în exterior prin ușa rabatabilă dotată cu yală. Ușile cutiilor postale se deschid pentru a colecta mai ușor materialele postale și publicitare. De asemenea, pe ușile cutiilor, există yale, la care proprietarii au acces cu ajutorul a 2 chei.

Cutie Postala Model 285

Cutiile poștale model 285 au dimensiunile: lațime: 285 mm, adâncime: 150 mm, înălțime: 120 mm și ușă glisantă de 80 mm.

Cutie Postala Model 310

Cutiile poștale model 310 au dimensiunile: lațime: 310 mm, adâncime: 200 mm, înălțime: 120 mm și ușă glisantă de 80 mm.

Cutie Postala Model 350

Cutiile poștale model 350 au dimensiunile: lațime: 350 mm, adâncime: 230 mm, înălțime: 120 mm și ușă glisantă de 80 mm.

Aviziere

Avizierele sunt la dispoziție sub forma a două modele: cu o singură ușă sau cu două uși. Adâncimea standard este de 80 mm.

Configurează acum Cutiile Postale și Avizierele pentru Scara ta de Bloc

Specialiștii noștri vă oferă consultanță gratuită pentru a găsi soluții optime de încadrare a cutiilor postale și a avizierelor în spațiul disponibil. Totodata executăm la comandă sisteme de cutii poștale și aviziere propuse de clienți

Contactează-ne

Pentru orice solicitari contacteaza-ne la: axmsoftech@gmail.com

 
București Sector 4,
Minca Dumitru Nr. 24
Call Now Button